• Belföld
Faktor

Brutális részletek: ezt mondja a magyar férfi, aki teherbe ejtette saját kislányát

A gyerek félt bevallani, hogy mi történt.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

A tápiószelei B. László 2014-től rendszeresen nyugtatót adott be akkor 13 éves lányának, majd amikor a gyerek elaludt, átvitte saját ágyába és megerőszakolta. A férfit és élettársát bilincsben kísérték tegnap első bírósági meghallgatásukra.

A kamasz tavaly márciusában esett teherbe, egyre gömbölyödő pocakját anyja és apja helyett tanára vette észre, aki azonnal nőgyógyászhoz irányította. Az orvos megállapította, hogy a természetes megszakítás már nem lehetséges, így a lány decemberben megszülte apjával közös gyermekét.

Az újdonsült anya – hiába próbálta mindenki, többek között a rendőrség és a gyámügy megtudni, hogy ki a kicsi apja – makacsul hallgatott éveken keresztül - írja a Blikk.

A tárgyaláson B. László először azt mondta, hogy nem kíván vallomást tenni, később azonban könnyek között beszélni kezdett. Állítása szerint csak egyszer közösült a lányával, és az sem tudatosan, hanem véletlenül történt. Az, hogy ez mit jelent pontosan, nem tudta elmagyarázni a férfi.

Tettét azzal magyarázta, hogy azon a napon nagyon sok nyugtatót vett be, és arra alkoholt is ivott. Állítólag azt is tudta, hogy ez nem helyes, főleg amióta a börtönben megtért.

B. László elmondása szerint ő pontosan tudja, hogy ki a lánya gyermekének valódi apja, ezt azonban majd csak egy későbbi időpontban árulja el a bíróságnak is.

A férfit élettársa követte a vádlottak padján, aki szinte egyetlen szót sem szólt, azon kívül, hogy nem kíván vallomást tenni. A bíró azonban felolvasta a nő vallomásait, amiből kiderül, hogy bár gyanította, hogy párja lehet a gyerek apja, mégsem fordult a rendőrséghez.

A bíróság meghallgatta volna a pár másik közös gyermekét is, ő azonban az idézés ellenére sem jelent meg a tárgyaláson.

B. Lászlót hozzátartozója, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolja az ügyészség. Ennek büntetési tétele 5–től 10 évig terjedő szabadságvesztés.

Kommentek:

Top 0