• Krimi
Faktor

Halálosan megfenyegette a nógrádi buszsofőrt, a nőt sokkos állapotban vitték el

A férfi többször is agresszívan viselkedett a sofőrrel, aki a részeg embert nem engedte a buszra.

Komoly büntetésre számíthat az a férfi, aki részegen támadt rá egy női buszvezetőre az egyik nógrádi helyközi járaton. A Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség folytatólagosan elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelt vádat ellene.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

A vádlott rendszeresen utazott azon a Salgótarján és az egyik kistelepülés közötti járaton, amelyen a nő dolgozott. A nő többször is leszállította a buszról a férfit, mert részeg volt, ezt a vádlott egyre nehezebben viselte. A férfi júniusban a kutyáját is fel akarta vinni a buszra. Az autóbusz vezetője azonban nem engedte felszállni, mivel részegnek látta, és mert a vele lévő állaton nem volt sem póráz, sem pedig szájkosár.

A vádlott szidni kezdte és azzal fenyegette, hogy megöli. A nő csak a segítségére siető kollégák közbelépésének köszönheti, hogy le tudott menekülni a buszról. A buszsofőr sokkot kapott, ezért egy másik járművezetőt kellett hívni, hogy továbbvigye az utasokat.

Augusztus 16-án az egyik délutáni járaton ismét megjelent a vádlott, majd ordítva újra szidni kezdte a nőt, ismét megöléssel fenyegette. A biztonsági őr közbelépésének köszönhetően tudott csak tovább haladni a járat.

A vádlott mindenképp elégtételt akart, ezért megvárta azt a késő esti járatot, amit szintén a nő vezetett. Felugrott a járműre, és ismét fenyegetni kezdte a nőt. Ezúttal is az egyik biztonsági őrnek kellett közbeavatkoznia. A Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség fegyházbüntetést kért a férfira.

Kommentek:

Top 0