• Külföld
Faktor

Elszabadult a pokol a repülőn, részeg nő okozott botrányt

Egy részeg brit nő miatt kellett kényszerleszállást végrehajtania egy Ciprusba tartó utasszállítónak.

Az EasyJet járata Manchesterből tartott a ciprusi Páfoszba, de Athénban meg kellett szakítania az útját négy brit nő miatt, akik "csajos bulira" tartottak, de az alapozást már a gépen elkezdték. Az utasok szerint a teljes csapat részeg volt, a saját italaikat is felcsempészték a gépre, és egy idő után a környezetükben ülőket kezdték fenyegetni - írja a Daily Mail.

Az egyik nőről videó is készült, ő még a légiutas-kísérőkkel is üvöltözött, és folyamatosan azt kérdezte, hogy azt akarja-e, hogy prostituált legyen. Mikor a férfi jelezte neki, hogy el kell hagynia a gépet, a nő sírni kezdett, mert állítása szerint ha leszáll, meg fogják erőszakolni.

Végül az utasok üdvrivalgása mellett rendőrök kísérték le a részeg nőket a repülőről az athéni kényszerleszállás végén, és a csapatot őrizetbe vették. Az incidens miatt azonban a gép csak több órás késéssel érkezett meg Páfoszba, viszont a Manchesterbe tartó visszautat már el kellett halasztani a következő napra, mert a személyzetnek pihennie kellett.

Kommentek:

Top 0