• Külföld
Faktor

Részeg mentősök miatt halt meg egy férfi, hiába kérték a segítségüket

A rendőrök megbilincselték az orvosokat a tragikus eset után.

A rendőrök letartóztatták a mentőszolgálat munkatársait, mert nem segítettek egy haldoklónak az ukrajnai Odesszában – írja a Kárpátinfo.

Január 16-án jelentették a rendőrségen, hogy Odesszában a vasútállomás környékén egy félig meztelen férfi sétál, aki láthatóan beszédzavarokkal küzd, és valószínűleg rosszul van. A járőrök riasztották a mentőket. Egy kis idő múlva kiérkeztek az orvosok, akik a vasútállomás buszmegállójánál álltak meg. Addigra a beteg állapota súlyosbodott, ezért a rendőrök szívmasszázzsal, mesterséges lélegeztetéssel próbálkoztak, míg az orvosok ki sem szálltak a kocsiból.

A rendőrök ismét az orvosokhoz fordultak, akik már csak a férfi halálát tudták megállapítani. A járőrök észrevették, hogy az orvosok részegek, emellett nyomdafestéket nem tűrő szavakat használtak.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az orvost és segédjét a járőrök a rendőrségre vitték, ahol alkoholvizsgálatot végeztek, és kiderült, hogy valóban részegek. Csupán a mentőautó sofőrje volt józan. Az esetet jegyzőkönyvezték. Az ügyben még tart a vizsgálat.

    Kommentek:

    Top 16