• Külföld
Maksa Mónika

Részeg idegen harapott ki egy darabot a nő arcából

Kate Nieldet egy másik nő támadta meg egy közös barátjuk házibuliján Southportban. A részeg nőt megkérték, hogy távozzon, ezután vált agresszívvá.

A kétgyerekes anya arcából jókora darabot harapott ki részeg támadója. A sérülés olyan nagy az arcán, hogy a hegek eltüntetéséhez plasztikai műtétre lesz szükség. A részeg nő minél többet ivott, annál agresszívabb lett, ezért kérték meg, hogy menjen haza.

A 26 éves Kate Nieldet az incidens után azonnal kórházba vitték, tegnap egy órán át tartott az a műtét, amelynek során az orvosok bőrt ültettek a nő arcára. A bőrt a saját karjának hátsó részéről vették, hogy a szájához közeli lyukat helyrehozzák. A nő arcáról és a hatalmas sebről a Dailymail tett közzé képeket, amelyeken arcának beültetés utáni állapota is látható.

Kate Nield azt mondta az esetről, hogy támadója olyan volt mint egy dühöngő őrült. „Hatalmas darabot harapott ki az arcomból. Mindenhol vér volt” - tette hozzá. Szerinte csak az állatok csinálnak ilyet, és azt szeretné, ha a nőt mindenki állatnak tartaná.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A részegen őrjöngő nőt a rendőrség még nem tartóztatta le.

    Percről-percre

    Top 16