• Krimi

Repülős Gizi újra akcióban

Ismét elkapták Repülős Gizit. Pedig csak szállást keresett – legalábbis ezt állítja. A lakás tulajdonosa viszont máshogy emlékszik vissza, szerinte amikor hazaért az idős nő a szekrényében kutatott.

forrás: police.hu

forrás: police.hu

Újra előállították K. Sándornét, vagy, ahogy az egész ország ismeri Repülős Gizit. A gyanú a már szokásosnak mondható lopás kísérlete. Egy hajdúszoboszlói lakásban kutakodott a szekrényben, amikor hazaért a tulajdonos. A Zsaru Magazin azt írja, a házban lakó férfi csak egy kávéra ment el otthonról, ennyi idő elég is volt Repülős Gizinek, hogy bemenjen a szobába. Azonnal hívta a rendőröket, Repülős Gizit pedig nem hagyta elmenni. A rendőrök ezután igazoltatták a 88 éves nőt, aki egyébként tagadja, hogy lopni akart. Azt mondta, szállást keresett, és mivel zuhogott az eső, bement az első útjába kerülő házba. Azt is mondta, csengetett, majd kiáltozott is, de nem jött ki senki, azért ment beljebb, hátha előjönnek a háziak, és ekkor – ahogy ő fogalmaz - támadt rá a lakás tulajdonosa. A tulajdonos szerint azonban a kiskapu zárva volt, a nagykapu viszont csak becsukva, ott juthatott be. A Zsaru Magazin azt is írja, Repülős Gizi agresszíven viselkedett a rendőrökkel, csak többszöri felszólításra hagyta magát elvezetni.

Repülős Gizi első besurranásos lopását még az 50-es években követte el, amit több, mint 200 hasonló eset követett. A korábban 17 évet börtönben töltő nő, szabadlábon van.

Top 0