• Külföld
Faktor

Botrány a Bukarestből induló repülőn, hitetetlen mit akart tenni az utas

Szokatlan incidens történt szombaton a Ryanair Bukarest és Róma közötti repülőjáratán. Egy utas ki akarta nyitni a vészkijáratot húsz perccel a gép leszállása előtt. A 30 éves román férfit leszállás után az olasz fővárosban vették őrizetbe.

Illusztráció.

Illusztráció.

A repülés eseménytelenül zajlott mindaddig, amíg az utas hirtelen fel nem állt a székéről és a vészkijárathoz nem lépett. Szemtanúk szerint férfinek sikerült megragadnia a nyitókart, a kijárat pedig résnyire ki is nyílt, de néhány utasnak sikerült őt a földre tepernie és ártalmatlanítania.

„Hirtelen süvítésszerű zajra lettem figyelmes, és észrevettem a fiatalembert a vészkijáratnál. A kijárat résnyire meg is nyílt, innen jött az a furcsa zaj. Több utas azonban ráugrott, és leteperte a földre” – mesélte a az egyik szemtanú, Mihai Radulescu.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A gép pilótái leadták a jelzést a római repülőtér irányítótornyának, és leszálláskor az olasz rendőrök őrizetbe vették az utasok életét veszélyeztető férfit. Azt még nem tudni, hogy mivel indokolta tettét - írja a Maszol.

    Kommentek:

    Top 16