• Sport
Faktor

Rengeteg pénzbe kerül Schumacher orvosi kezelése

A La Gazetta dello Sport információja szerint Michael Schumacher orvosi kezelése évente 10 millió euróba kerül. A Ferrari legendás versenyzőjének 2013. december 30-ánsérült meg súlyosan a feje síelés közben, azóta szorul folyamatos ellátásra.

A Schumacher-villa Svájcban (Fotó: Europress - Harold Cunningham/Getty Images)

A Schumacher-villa Svájcban (Fotó: Europress - Harold Cunningham/Getty Images)

Schumacher 2013 decemberében a francia Alpokban síelt, amikor elesett, és beverte a fejét egy sziklába. Azonnal kórházba vitték, ahol megmentették az életét, majd mesterséges kómába helyezték. Fél évvel később – egészen pontosan 189 nap után – felébredt a kómából, ekkor vitték át Lausanne-ba, ahol 24 órás felügyelet alatt tartották. Azóta már a Genfi-tó melletti házában gyógyul és teljesen elzárják a média elöl.

Fotó: Europress - Getty Images /Vladimir Rys

Fotó: Europress - Getty Images /Vladimir Rys

Felesége, Corinna állítólag már eladta a család magángépét és norvégiai nyaralóját, hogy fedezze az orvosi költségeket. Korábban olyan hírek jelentek meg, hogy heti 135 ezer euróba kerül Schumacher ellátása, most már 191 ezer eurót ír a La Gazetta dello Sport.

Múlt héten Luca di Montezemolo, a Ferrari korábbi elnöke azt mondta, hogy vannak hírei Schumacherről, de azok sajnos nem jók.

Top 0