• Krimi
Maksa Mónika

Rengeteg baleset történt a csúszós utakon

Az utak csúszósak, péntek este több megyében történtek balesetek. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Arló és Ózd között, Somogy megyében pedig a 68-as főúton sodródott le az útról egy autó. Orosházán pedig oszlopnak ütközött egy kocsi.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Arló és Ózd között a 25-ös főúton lecsúszott az útról egy kisteherautó, majd árokba borult. A balesethez az ózdi hivatásos tűzoltókat hívták, akik áramtalanították a kisteherautót és megkezdték a műszaki mentést. A balesetben senki sem sérült meg.

Somogy megyében a 68-as főút marcali elkerülő szakaszán történt hasonló baleset. Szintén lesodródott az útról és az árokba borult egy autó, az esethez a marcali hivatásos tűzoltókat riasztották. Áramtalanították az autót és megkezdték a műszaki mentést. A balesetben a sofőr megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Békés megyében, Orosházán pedig egy autó villanyoszlopnak ütközött a Dózsa György utca és a Kelet utca kereszteződésében. Az orosházi hivatásos tűzoltók percek alatt a helyszínre értek, áramtalanították az autót és értesítették az áramszolgáltatót is. A balesetnek nem volt sérültje – írja a katasztrófavédelem.hu.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A Faktoron itt olvashattak az útra fagyó hóról.

    Top 16