• Krimi
Faktor

Megszólalt a család ügyvédje: megoldódhat VV Fanni ügye

Az ügyvéd szerda reggel beszélt arról, hogy a rendőrség jó nyomon halad.

Jó nyomon jár a rendőrség VV Fanni ügyében a család jogi képviselője szerint. Dr. Lichy József szerda reggel a Music FM műsorában beszélt a rejtélyes gyilkossági ügyről.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

A gyanúsított, B. László saját bevallása szerint azért ment a nő lakására, mert alkalmazni akarta Fannit. A lány alélt volt, amikor megérkezett. Azt mondta neki egy közös ismerősük, hogy vigye őt egy megadott helyszínre, egy megadott időpontra. Szerdán reggel Dr. Lichy József elmondta, hogy ez a vallomás, melyet B. László korábbi védője hozott nyilvánosságra, nem logikus, és nem is életszerű.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Lichy József beszélt a napokban megtalált véres kötélről is, amelyen három DNS minta van. A vérnyom Fannié, a második DNS minta a gyanúsítotté, a harmadik pedig egy eddig ismeretlen férfié, aki  büntetlen előéletű.

    Az ügyvéd szerint a kötél segítségével emelhették, cipelhették esetleg Fanni testét. Az ügyben nemrég felmerült Fanni egy új barátnőjének, Erikának a neve is, de az ügyvéd szerint a nőnek érdemben valószínűleg nincs köze Fanni halálához, annak ellenére, hogy rajta keresztül ismerkedett meg Fanni a gyanúsítottal.

    Novozánszki Fanni édesanyjával egyébként gyakran beszél Lichy József ügyvéd, az anya kitart, próbál erős maradni. Fanni szüleit már csak két dolog motiválja: az, hogy eltemethessék a lányukat, és kiderüljön, ki a tettes - írja a Blikk.

    Kommentek:

    Top 16