• Belföld
Faktor

Rémület Bakonyszentlászlón: többször megszúrta magát, majd az erdőbe rohant a zavart férfi

Rendőrök, polgárőrök és a honvédség légi kutató-mentő egységének összefogása segített megtalálni egy önmagára veszélyes férfit.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

Rendőrök, polgárőrök és a honvédség légi kutató-mentő egységének összefogása segített megtalálni egy önmagára veszélyes férfit Bakonyszentlászlón.

A rendőrségen április 17-én jelentették, hogy Bakonyszentlászlón egy zavart férfi késsel hadonászik az egyik házban. A rendőröknek a bejelentő azt mondta, hogy fia hastájékon többször megszúrta magát, majd elhagyta otthonát és a közeli erdőbe futott - írja a police.hu.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja - a terepviszonyokra tekintettel - a Magyar Honvédség Légi Kutató-mentő egységének segítségét kérte, majd légi támogatásukkal a rendőrök és a polgárőrök közösen megkezdték az önmagára veszélyes férfi keresését.

A helikopter személyzete egy óra elteltével egy fás-bokros területen, a földön fekve megpillantotta a férfit, majd fölötte lebegve segítette a földi kutatóknak a helyszín beazonosítását. A rendőrök így hamar megtalálták a keresett férfit, majd megkezdték sérüléseinek ellátását. Néhány percen belül a mentősök is a helyszínre érkeztek, majd a sérültet súlyos, életveszélyes állapotban kórházba vitték.

Kommentek:

Top 0