• Sport
sk

Remek hír, itt láthatod a Manchester United meccsét

Az angol foci szerelmesei nem maradnak le a kupameccsekről.

Az angol FA Kupa összes mérkőzéséről, köztük a pénteken sorra kerülő Arsenal – Manchester United rangadóról is élőképes közvetítés érhető el kizárólag a Tippmixpro-n - olvasható a Szerencsejáték Zrt. sajtóközleményében.

Pénteken a 4. forduló veszi kezdetét az angol labdarúgó FA Kupában, és egyből csúcsrangadó következik, hiszen az Arsenal az új edzőjével megtáltosodó Manchester Unitedet fogadja. Az igazi csemegének ígérkező találkozó – ahogy a szezon összes angol FA Kupa-meccse – regisztrációt követően, ingyenesen, élőképes közvetítéssel, kiváló minőségben, reklám nélkül nézhető a Tippmixpro-n, így a május 18-i Wembleyben sorra kerülő döntőről sem marad le senki sem.

Tavaly augusztusban 736 csapat vágott neki a világ legrégebbi nemzeti labdarúgó kupasorozatának, az angol FA Kupának. A főtábla pénteken rajtoló 4. fordulójában már csak 32-en maradtak versenyben, köztük a Liverpoolt leszámítva a Premier League összes nagyágyúja.

Minden egyes mérkőzéshez, ingyenesen elérhető élő videó közvetítéssel, százas nagyságrendben található fogadási lehetőségekkel várják a játékosokat az egész szezonban.

Kommentek:

Top 0