• Külföld
Faktor

Rémálom lett a nyaralásból: férje előtt erőszakolták meg az asszonyt

A brutális támadást az asszony nem is élte túl.

Két év után végre megszületett a döntés, életfogytiglanra ítélték a brutális macsétás gyilkost, aki halálra erőszakolt egy nőt a Karib-szigeteken. A tönkretett férjet annyira megrázták az események, hogy csak most, két év elteltével volt képes nyilatkozni a szörnyű gyilkosságról – írja a Mirror.

Jessica Colker épp, hogy megérkezett férjével, Brian Melitóval Grenada szigetére, hogy jól megérdemelt szabadságukat élvezhessék kettesben, amikor megtörtént a tragédia. Még egy napot sem töltöttek el a Karib-szigeteki üdülőparadicsomban, amikor a dzsungelből hirtelen rájuk támadt egy már korábban elítélt erőszaktevő gyilkos, kezében egy hatalmas bozótvágóval. A férfi azonnal nekirontott a párnak, és elrabolta a 39 éves asszonyt, majd brutálisan megerőszakolta és meggyilkolta őt. A szörnyű tragédia 2016. január 24-én történt, de még csak most született ítélet az ügyben – olvasható Mirror honlapján.

A gyilkost, David Benjamint életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték, de az összetört férj ettől még nem kapja vissza feleségét és a borzasztó pillanatok képei is örökre az emlékezetébe vésődtek. Annyira megviselte őt a tragédia, hogy csak most, két évvel később volt képes nyilatkozni a történtekről nyilvánosan a Daily Mail TV-nek.

Beszámolója szerint felesége utolsó szavaival is őt próbálta óvni, és azt kiabálta neki, hogy meneküljön, de Melito ösztönösen a támadó gyilkos után szaladt. A bátor férj elmondása szerint a gyilkos Benjamin azt az utasítást adta a nőnek, hogy menjen vele, miközben egy hatalmas macsétát szorított az áldozat torkához és elrángatta őt a partról, ahol korábban sétáltak. A halálra rémült pár még pénzt is felajánlott a gyilkosnak, de az nem érdekelte őt. A férj így követni kezdte őket a dzsungelbe, ahova a férfi rángatta feleségét és végső kétségbeesésében kövekkel és botokkal dobálta, ütötte a férfit, hogy engedje el feleségét, de próbálkozásai sajnos kudarcba fulladtak. Visszarohant a hotelbe, hogy segítséget kérjen, az ott dolgozók pedig azonnal hívták a rendőrséget, de már csak Jessica élettelen testét találták meg a sűrű bokrok közt.

A nyomozók szerint ha Brian nem szalad el a helyszínről, ahogy felesége utolsó szavaival kérte, akkor David Benjamin őt is meggyilkolja – írja a Bors.

Top 0