• Belföld
Faktor

Szörnyű részletek a rákoskeresztúri mészárlásról, Norbi nyugodtak tűnt a kivégzés előtt

Barátai nem értik, miért vetemedett erre a szörnyűségre a férfi.

Fotó: Mihádák Zoltán - MTI

Fotó: Mihádák Zoltán - MTI

Cs. Norbert este hétkor még otthon vacsorázott, beszélgetett nagybátyjával - ekkor még semmi jelen nem volt annak, hogy bármiféle bosszúra készülne. Elképzelni sem tudják ismerősei, mi játszódott le benne, miért rontott be fegyverrel a rákoskeresztúri panellakásba - írja a Bors.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A család és a barátok is értetlenül állnak Cs. Norbert tette előtt. Nem tudják elképzelni mi történhetett, ami miatt a férfi odáig jutott, hogy fegyverrel lelőtt két embert, majd magával is végzett. Mint azt megírtuk, a tragédia vasárnap hajnalban történt: Cs. Norbert Budapesten, a XVII. kerületi Újlak utcai lakásban először volt barátnője jelenlegi párjával végzett, majd az utcán fejbe lőtte a 21 éves lányt is két és fél éves kislánya szeme láttára. É. Vivien a lövés után még életben volt, de a kórházban elhunyt vasárnap este.

  Norbert gyerekkori barátja is beszélt a lapnak a történtekről és annak lehetséges okáról:

  Norbi kiskorában elvesztette az édesanyját, apja jó ideje nagyon beteg, ő volt, aki gondját viselte és mindent elintézett otthon, mellette pedig sokat dolgozott a filmes szakmában, híres színészekkel találkozott. Büszkék is voltunk rá, hogy ilyen nehéz családi környezetből is fel tudta építeni az életét.

  Vivien és Norbi körülbelül három évig jártak együtt korábban, de a férfi a szakítás után is a gondját viselte, és sosem felejtette el teljesen. Az utóbbi időben megint úgy tűnt, hogy együtt vannak.

  Talán újra összevesztek, és Norbi már nem tudta elviselni, hogy újra másvalakivel látta. Hirtelen elpattanhatott benne valami, de elképzelni sem tudjuk, hol szerzett fegyvert 

  – mondta a lapnak a férfi egy másik barátja. Nagybátyja azt mondta, hogy Norbi aznap hétkor még otthon vacsorázott, tíz előtt pedig annyit írt, hogy csak másnap megy haza, de nem ment többé. Helyette a rendőrök jöttek a hírrel, amit először el sem hittek.

  Kommentek:

  Top 16