• Külföld

Rajongója mentette meg a rákos TV-sztár életét

Az HGTV sztárjának egy rajongója mentette meg az életét, aki a TV-n keresztül vett észre egy daganatot a műsorvezető nyakán. Tarek El Moussa ebből a nézői levélből tudta meg, hogy rákos - írja a Huffington Post.

Tarek és Christina El Moussa Fotó: Jerod Harris / Getty Images

Tarek és Christina El Moussa Fotó: Jerod Harris / Getty Images

„Már jól érzem magam, bár még közel sincs annyi energiám, mint korábban” – mondta a People magazinnak adott interjújában Tarek El Moussa, aki feleségével, Christinával együtt vezeti az HGTV „Flip or Flop” című műsorát.

A 34 éves ingatlanszakértő már gyógyul, de meg is halhatott volna, ha nincs a műsorának egy igazán figyelmes nézője. A „Flip or flop” producerei ugyanis az Independent szerint megdöbbentő nézői levelet kaptak két évvel ezelőtt.

„Ez nem valami vicc” – állt az e-mailben. „Szakképzett nővér vagyok. Miközben a műsort néztem, észrevettem, hogy Tareknek, az egyik műsorvezetőnek egy nagy csomó van a pajzsmirigyén, amit muszáj kivizsgáltatnia.”

Az e-mail valóban egy szakképzett ápolótól, Ryan Readtől jött. Read kiderítette a műsor producereinek elérhetőségét, és elmondta nekik az aggodalmait. El Moussa már korábban is megvizsgáltatta ezt a csomót: akkor az orvos azt mondta neki, hogy nincs miért aggódnia.

Az e-mail írója viszont sürgette, hogy feltétlenül csináltasson biopsziát, ahol viszont az derült ki, hogy pajzsmirigy-rákja van, amely már a nyirokcsomóira is átterjedt. El Moussa sugárkezelést kapott, hogy legyőzze az agresszív betegséget.

Tarek A doktorok című műsor egy 2013-as adásában a képernyőn is beszélt az életét megváltoztató nézői levélről. Akkor, a stúdióban találkozott először a nővérrel is, akinek könnyek között mondott köszönetet:

A műsorvezető hálás, amiért már jobban van, és azt mondja, a kezelések óta jelentősen megváltozott a hétköznapi élete.

„A kiújulás veszélye mindig fennáll, de ennek minden egyes évvel csökken az esélye” – mondta a People magazinnak. „Lelassítottam. Ez nagyszerű, mert most végre tényleg tudok pihenni.”

Az El Moussa műsorvezető házaspárnak a kezelések lezárulta után megszületett már a második gyereke is.

Top 0