• Krimi
Faktor

Ráijesztett, hogy rontás van rajta, majd elfutott az ékszereivel

Lopás miatt keres a XV. kerületi rendőrség egy 30-35 év körüli nőt. A nő még október 6-án odament egy idős asszonyhoz a XV. Páskomliget utcában, azt mondta neki, hogy rontás van rajta, de aztán megnyugtatta, hogy ő le tudja venni. Végül elkérte az asszony ékszereit.

A csaló egy félreeső helyre hívta az asszonyt, és megkérte, hogy a rontás levételéhez adja át neki a nála lévő legnagyobb értékű pénzt, valamint arany gyűrűit és arany fülbevalóját. Az asszony pénzt, hat aranygyűrűt, valamint egy pár arany fülbevalót adott a nőnek, aki ezt követően elfutott.

A csaló nő 30-35 év körüli, körülbelül 152 centiméter magas, átlagos testalkatú. Vöröses szőke haját hosszú copfban hordja. Vastag arany nyakláncot viselt. Készült róla egy rajz is.

A rendőrség kéri, hogy aki a nőt felismeri, hívja a 06-1-231-3450 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - írta a police.hu.

Top 0