• Külföld
Faktor

Borzalom a bölcsődében: ezt tette a szívtelen dajka a kislánnyal

A 17 hónapos kislány nem tudott szólni, hogy fájdalmai vannak.

Mélységesen felháborodott egy észak-karolinai anyuka, amikor azt látta, hogy a bölcsődében valaki ragasztószalaggal kötözte a 17 hónapos kislánya lábára a cipőjét, amitől aztán a bokája körül véraláfutások keletkeztek. A történetet azonnal ki is posztolta mérgében a Facebookra.

"Látja valaki a problémát? Vagy én vagyok az egyetlen?" – kérdezte a Jessica Hayes indulatosan. Nem csupán az dühítette fel, hogy a gyermekén valaki olyan nevelési formát alkalmazott, ami számára teljesen elfogadhatatlan, hanem az is, hogy ezzel fájdalmat okoztak a gyerekének.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az édesanya úgy véli, valakit nagyon zavarhatott, hogy kislánya gyakorolja a cipő levételét. De mivel a kislánya mindössze 17 hónapos, így nem tudott szólni senkinek, hogy szorítja a ragasztó.

    A Facebook poszt után egy másik anyuka is jelentkezett, hogy az ő gyermekével is – aki szintén oda jár bölcsődébe – ugyanez történt. Így, már biztos, hogy nem egyszeri esetről van szó, valaki bevett szokásként alkalmazza ezt a módszert – írja a Mirror.

    A Pleasant Hill Bölcsöde igazgatónője, Maehsell Marley mélységesen felháborítónak nevezte az esetet. Ennek ellenére nem indított hivatalos vizsgálatot az incidens kapcsán, így nem tudni, kiderült-e, ki tette ezt a gyerekekkel.

    Kommentek:

    Top 16