• Kultúra
Kiss Rozina

Ragasszuk tele az országot kedves üzenetekkel!

Csatlakozz Te is a "Ragasszuk tele az országot kedves üzenetekkel!" kezdeményezéshez.

Az Út a Mosolyért Alapítvány október 27-én vár Téged is, hogy az eseménynek köszönhetően közösen segítsünk az embereknek MEGÉRTENI. ELFOGADNI. SEGÍTENI.

Út a Mosolyért Alapítvány

Az Út a Mosolyért Alapítványt Szijjártó-Nagy Szilvia az alapítvány elnöke és Kardos Éva, a Kincsem Sziget Óvoda fenntartója közösen hívta életre, hogy segítséget nyújtson a sérült gyermekeknek, fiatal felnőtteknek, intézményeknek és a munkaerőpiacon hátrányos helyzetű személyeknek. Az alapítvány nagy figyelmet fordít a rászorulók képzésére, foglalkoztatására, egészségügyi rehabilitációjára, készségeik, az önálló életvitelre való képességük fejlesztésére és életkörülményeik javítására, valamint az őket ellátó intézmények támogatására. Az alapítvány küldetésének mindig a gyermekek támogatása áll a középpontban, azonban igyekszik más-más területeken segíteni, nem pedig kizárólag egy problémára megoldást találni. Az eredmény pedig mindig egy hosszútávú megoldást biztosít annak a divíziónak, melyet az Út a Mosolyért Alapítvány támogat.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Októberben is tovább folytatódik az Út a Mosolyért Alapítvány MEGÉRTENI. ELFOGADNI. SEGÍTENI. kampánya, mellyel az autizmussal élő gyermekek életkörülményein szeretnének javítani. Ha te is úgy érzed, hogy a gondolataiddal hozzá tudsz járulni ahhoz, hogy mosolyt csaljunk a gyerekek arcára, gyere el és vesd papírra.

  Időpont: 2017. október 27. pénteken 10:00-12:00

  Helyszín: Kávétársaság 1051 Budapest, Nádor utca 14

  Ragasszuk tele az országot kedves üzenetekkel!

  Az országszintű mozgalmat Gulyás Lídia indította el, miután 70 kedves üzenetet hagyott Budapest utcáin egy vasárnapon. A rengeteg pozitív visszajelzésen felbuzdulva létrehozott egy „Ragasszuk tele Budapestet kedves üzenetekkel!” eseményt, majd a kitűzött napon rengetegen gyűltek össze a város különböző pontjain, hogy együtt írjanak kedves, inspiráló, bátorító, vagy egyszerűen frappáns üzeneteket, amiket a városban kiragasztottak. Azóta sincs megállás, folyamatosan szerveződnek újabb és újabb akciók az ország minden táján. A mozgalom célja egyszerű: hogy több kedvességet vigyünk a mindennapokba. Hogy olyan helyeken fussanak bele mások inspirációba vagy bátorításba, ahol nem számítanak rá. Hogy szokássá váljon az, hogy akármerre megyünk, kedvességet viszünk magunkkal és hagyunk magunk után – nem csak szóban és tettekben, hanem írásban is, hiszen minden, amit hallunk, írunk, olvasunk, az hatással van ránk.

  Ha nem tudsz részt venni az eseményen, de szíved szerint velünk tartanál, csak írj egy kedves üzenetet, fotózd le és oszd meg másokkal is a #kedvesüzenetek és az #útamosolyért  hashtagekkel ellátva.

  Kommentek:

  Top 16