• Külföld
Faktor

Diáklánnyal folytatott viszonyt a házas tanár

A queenslandi gimnázium tanára, aki iskolaidőben is lefeküdt tanítványával, hét évig nem taníthat senkit.

A 36 éves férfi legalább ötször létesített szexuális viszonyt az érettségi előtt álló lánnyal még 2015-ben. Nem csak testileg kerültek egymáshoz közel, a férfi vonzódását szexuális tartalmú üzenetekkel is kifejezte. Olyan is volt, hogy kivett egy szabadnapot, csak hogy szobára vigye a tinit.

Illusztráció.

Illusztráció.

A házas férfi 2014-ben kezdett viszonyt a tizenegyedikes lánnyal. Ajándékokkal halmozta el, és e-mailekkel bombázta a tizenévest. Akkor fordul komolyabbra a dolog, amikor a lány 2015 októberében betöltötte a 18. életévét. Onnantól kezdve rendszeresen üzengettek egymásnak, és összefutottak szexelni.

Néha az iskolában, órák alatt, néha a parkban, néha pedig a tanár lakásán feküdtek le egymással. Az év végén a férfi egy pénzzel teli borítékot adott a lánynak. 200 dollárt, vagyis majdnem 60 ezer forintnyi összeget ajándékozott neki, hogy az iskolai szünetben vásárolgathasson.

Egyszer pedig úgy töltöttek együtt egy éjszakát, hogy a férfi a feleségével elhitette, moziba megy egy másik tanárral. Az affér egészen 2016 áprilisáig tartott, amíg egy másik diák nem jelentette a dolgot.

A férfi eleinte tagadta a vádakat, de amikor a nyomozók egyértelmű bizonyítékokkal szembesítették, mindent beismert. 2023-ig nem taníthat, és a bíróság 5 ezer dollár perköltség megfizetésére is kötelezte.

Kommentek:

Top 0