• Külföld
Faktor

Putyin volt felesége férjhez ment egy fiatal üzletemberhez

Férjhez ment és nevet változtatott Ljudmila Alekszandrovna Ocseretnaja, Vlagyimir Putyin orosz elnök volt felesége. A férje 20 évvel fiatalabb, mint ő. Úgy hívják, hogy Artur Ocseretnij és orosz korrupcióellenes aktivista.

A Sobesednik.ru a szentpétervári ingatlan-nyilvántartásból kiindulva derítette ki, hogy Putyinék régi, 139 négyzetméteres szentpétervári lakását tavaly szeptemberben egy Ljudmila Alekszandrovna Ocseretnaja nevű nő vette meg, akinek kereszt- és apai neve, valamint születési helye és dátuma azonos Vlagyimir Putyin elnök volt feleségéével.

A hírportál oknyomozása arra jutott, hogy a volt first lady a 37 éves Artur Ocseretnijhoz, a Személyközi Kommunikációfejlesztési Központ vezetőjéhez ment hozzá. Az egykori elnök feleség, aki utoljára 2014-ben, egy, az Ocseretnij érdekeltségébe tartozó kiadó irodalmi díjának átadásán jelent meg a nagy nyilvánosság előtt, állítólag régóta a szervezet védnöke.

Az 1983-ban összeházasodott Putyinék 2013. július 6-án jelentették be válásukat. A szentpétervári lakás 1995-ben került a birtokukba, amikor a jelenlegi elnök még a város polgármesterének helyettese volt. Az ingatlan, amelynek tulajdonjogát először a házaspár lányainak nevére írattak, később az elnök anyósára, majd sógornőjére szállt.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A Sobesednik.ru úgy értesült, hogy az orosz elnök volt felesége a válást követően egy ideig a leánykori nevét, a Skrebnyebát is viselte.

    Top 16