• Külföld

Putyin pedofil - mondta a halála előtt nem sokkal Litvinyenko

Litvinyenko halála előtt blogírásba kezdett, amelyben fel akarta tárni Putyin szerinte pedofil múltját, a blognak azt a címet adta, hogy Pedofília a Kremlben.

Vlagyimir Putyiné a felelősség Alekszandr Litvinyenko volt orosz kém megölése miatt - hozta nyilvánosságra tegnap a brit kormány vizsgálatát végző bíró, Sir Robert Owen.

A vizsgálat szerint Litvinyenkót két korábbi munkatárs, az FSZB ügynökei, Andrej Lugovoj és Dmitrij Kovtun ölték meg. Ők keverték a teájába a plutóniumot a londoni hotel bárjában, ahol találkoztak 2006-ban.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A brit Sun szerint abban, hogy Putyin megölette Litvinyenkót szerepet játszhatotr az is, hogy a volt orosz kém pedofíliával vádolta az orosz elnököt. Litvinyenko blogírásba kezdett, ahol részletesen fel akarta tárni Putyin állítólagos pedofil múltját. Litvinyenko többek között egy fényképre hivatkozott, ami nem messze a Kremltől készült, az orosz elnök hason csókol egy kisfiút.

    Andrej Lugovoj, az egyik gyanúsított nyilatkozott a BBC-nek a férfi azt mondta: "A bíró egyértelműen megőrült, láttam a képtelen következtetéseit és állításait. Semmi új nincs az iratokban, csak találgatások és felvetések. A jelentés olyan szavakat használ, mint az esetleg és a valószínűleg, ami azt mutatja, hogy semmilyen konkrét bizonyíték nincs ellenünk."

    Top 16