• Belföld
CsR

Puskával fenyegette a falusiakat a sztárrendőr felesége

Dr. Bánfi Ferenc, az Európai Unió Bűnüldözési Képzési Ügynöksége (CEPOL) vezetőjének felesége indulatos be­jegyzést írt közösségi oldalára.

"Kedves béri lakosság! A kutyákat tessék bevinni estére! Különben előveszem a férjem vadászpuskáját és kész" – írta dü­hösen a fiatalasszony a közösségi oldalán. A Fülöp-szigeteken született nő hét éve költözött férjével az észak-magyarországi településre. Férje óriási szaktekintélynek számít a rendőrök között az Európai Unióban.

"Egyáltalán nem fenyegetésnek szántam. Sokadszor fordult már elő, hogy az éjszaka közepén arra ébredtem, hangosan ugatnak a kutyáim három utcán flangáló másik állat miatt" – magyarázta Anna, akivel a helyiek maximálisan egyet­értenek. –

Mindig elzavartam őket, de az egész falu zengett a csaholásuktól, a többi kutyát is hergelték. Sokáig vissza sem tudtam aludni miattuk, ráadásul a kisfiam és a kislányom sem tudta kipihenni magát, pedig másnap óvodába és iskolába mentek

– mondta a Borsnak a fiatalasszony.

Anna állítja, a vadászpuskához hozzá sem férne, mert elzárva tartja a férje. A helyiekkel jóban van, jól ismeri a pár száz fős falu lakóit. Panaszát jelentette a polgármesternél.

Kommentek:

Top 0