• Krimi

Prostitúcióra kényszerítették a nőket, minden részletről be kellett számolniuk

Az ausztriai Innsbruckban őrizetbe vettek négy férfit, akiket azzal vádolnak, hogy prostituáltakat futtattak. Legalább hat nőt vittek Magyarországról Innsbruckba.

A tiroli rendőrség fogta el a nőket prostitúcióra kényszerítő férfiakat. A 19 és 26 év közötti nőket átverték, hamis ígérettel csábították Tirolba. Szexuálisan és anyagilag is kihasználták őket.

Illusztráció.

Illusztráció.

Megszabták ugyanis, hogy milyen áron végezzék a szolgáltatásokat, azok betartását pedig szigorúan ellenőrizték. A nők nem kaptak szabadnapot sem és minden találkozójukról pontosan be kellett számolniuk. El kellett mondaniuk, hogy meddig tartott és milyen szexuális szolgáltatásokat nyújtottak, valamint hogy mennyi pénzt kaptak értük. Ha a férfiak kevésnek találták a bevételt, szidták és bántották a nőket.

A nők két hét alatt 20 ezer eurót (nagyjából 6,2 millió forintot) kerestek, de az összes pénzt elvették tőlük. Alig kaptak egy keveset belőle. – írja az MTI.

Múlt pénteken majdnem 50 rendőr vett részt az akcióban. Innsbruck közelében több helyen tartottak házkutatást. Ekkor három autót és 14 ezer eurót (majdnem 4,4 millió forintot) foglaltak le. A letartóztatott 23, 37 és 49 éves férfiakat – köztük egy apát és a fiát –, valamint egy 23 éves magyar nőt a helyi büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Top 0