• Krimi
Faktor

Prostituáltat csináltak egy fiatalkorú lányból

Vádemelési javaslattal zárult annak a budapesti nőnek és társának az ügye, akik egy 15 éves lányt bírtak rá arra, hogy pénzért cserébe szexuális szolgáltatást nyújtson férfiaknak.

Vádemelési javaslatot tettek egy budapesti nő és a társa ellen, mert 2014. november vége és 2014. december 14-e között a bérelt lakásukban arra bírtak rá egy akkor még csak 15 éves lányt, hogy anyagi ellenszolgáltatásért cserébe szexuális szolgáltatást nyújtson férfiaknak.

Illusztráció

Illusztráció

A police.hu szerint az elkövetők tisztában voltak azzal a bűncselekmény elkövetésekor, hogy a sértett még fiatalkorú. Az internetes hirdetések megjelenését, a „tarifák” meghatározását, valamint az ügyfelekkel való kapcsolattartást a nő intézte, de a férfi is részesült a prostitúciós tevékenységből származó pénzből: a megélhetését részben abból fedezte.

Feljelentést csak azután tettek, hogy a lány barátai szóltak a sértett édesanyjának arról, hogy a gyermeke rossz társaságba keveredett.

A rendőröknek sikerült beazonosítaniuk a két elkövetőt, prostitúció elősegítése bűntett, valamint más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Kommentek:

Top 0