• Krimi
Faktor

Prostituáltként dolgoztatta a két 14 éves lányt, közben erőszakolta őket

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a 26 éves férfi ellen, aki prostituáltként dolgoztatott két 14 éves lányt.

H. Lajos még 2010 októberében egy 14 éves kislányt, valamint 2013 áprilisában egy szintén 14 éves kislányt bezárt a hajdúhadházi házába, ahol bántotta és megerőszakolta őket. A két lányt többször arra is kényszerítette, hogy prostituáltként dolgozzanak Debrecenben, majd a pénzt elvette tőlük.

Az egyik lány 2014. április 27-én el akart menni a házból,  de ezt H. Lajos nem engedte, a fiatal lányt megverte és bezárta egy szobába. A lány azonban májusban megszökött.

A megszökött lány hónapokkal később véletlenül összefutott a férfival Debrecen a vasútállomáson. A férfi nem engedte, hogy a lány felszálljon a vonatra, megfogta, visszahúzta, majd többször megütötte és arra akarta kényszeríteni, hogy menjen vele vissza Hajdúhadházra. Az ellenőrök rászóltak a férfira, és közben a lány elszaladt - írta a police.hu.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A rendőrök 2015. június 2-án fogták el a 26 éves férfit a házában. A napokban fejezték be a nyomozást. Személyes szabadság megsértése, szexuális visszaélés és kerítés miatt szeretnék, ha H. Lajost elítélné a bíróság.

Top 0