• Krimi
Faktor

Egy gödörben kuporgott a tolvaj, amikor a rendőrök rátaláltak

Whiskyt lopott egy nagyáruházból és egy vasúti váró üvegtábláját is betörte egy 19 éves férfi. A lopásban egy 16 éves fiú is segített.

Egy férfi egy bicskei nagyáruházból ellopott egy üveg whiskyt úgy, hogy az üvegről a próbafülkében egy öngyújtó segítségével leégette az áruvédelmi eszközt.

Illusztráció: pixabay

Illusztráció: pixabay

Amikor a biztonsági szolgálat észrevette, hogy mi történt, a tolvaj elmenekült az áruházból, de úgy futott, hogy elejtette az üveget.

A rendőrök keresni kezdték a férfit, és meg is találták egy közeli építési területen, egy gödörben kucorgott.  A rendőrök megállapították, hogy a férfinak egy 16 éves fiú is segített az áruházban. Amíg a férfi leégette a lopásgátlót, a fiatal fiú őrködött. A rendőrök mindkettőjüket elfogták.

Kiderült, hogy a férfi korábban mást is elkövetett.  Néhány héttel korábban a bicskei vasútállomáson szóváltásba keveredett egy társasággal,  majd a vitát követően egy kővel betörte a peron várójának üvegtábláját és ezzel több mint ötvenezer forint kárt okozott. Emiatt, és az áruházi lopás miatt is bíróság elé kell állnia - írta a police.hu.

Top 0