• Külföld
Faktor

Különös figyelmeztetést adtak ki a szlovák rendőrök, valami nagyon nincs rendben

Egy férfi "boszorkányról" tett bejelentést nekik, ők pedig ahhoz méltó figyelmeztetést adtak ki.

Nem mindennapi esetről számolt be a szlovák rendőrség a Facebook-oldalán. Egy pozsonyi férfi a parkolóban tisztította autóját, amikor odalépett hozzá egy „boszorkány“, aki jövendőmondó is egyben. „Maga el van átkozva“ – kezdte a nő, és csak mondta a magáét.

A férfinak nem volt ideje, sem kedve meghallgatni a nőt, ezért úgy gondolta, hogy ad neki 2 eurót, hátha azzal le tudja magáról rázni. Az asszony azonban nem elégedett meg a pénzérmével, összesen 30 eurót követelt a férfitől - írja a Paraméter.

„A férfi azt sem tudta hogyan, de odaadta neki a kért összeget. Lehet, hogy tényleg elvarázsolta volna?“ – áll a rendőrség Facebook-bejegyzésében.

A „boszorkány“ eltette a pénzt, majd továbbállt. A férfi nem tudta, mit tegyen – a távolból látta, ahogy a nő újabb áldozatot szemelt ki magának.

A rendőrség ezért az alábbi szöveggel figyelmezteti az embereket: „Ha valakit szintén leszólít egy ilyen személy, mondják meg neki, hogy a maguk feloldozóinak zöld palástjuk, villogó járművük, valamint kicsi, fekete, hangos pálcájuk van, és nagyon szívesen segítenek.“

Kommentek:

Top 0