• Külföld
Faktor

A pozitív terhességi tesztjét és a vizeletét árulja egy terhes nő

Egy internetes oldalon árulja a pozitív terhességi tesztjét és a vizeletét egy terhes floridai nő. Elmondása szerint tanulás mellett terhesen akart munkát vállalni, ezzel pedig naponta közel 60 ezer forintot keres.

Egy három hónapos terhes nő egy Craigslist nevű internetes oldalon közzétett egy hirdetést arról, hogy árulja a vizeletét és a pozitív terhességi tesztjét. Elmondása szerint ugyanis olyan munkát akart, amit a tanulás mellett, terhesen is csinálhat. Egy amerikai portálnak felkeltette az érdeklődését a dolog, el is küldte az egyik gyakornokát, hogy találkozzon a nővel. Mint kiderült, szó sem volt átverésről, valóban átadta a pozitív tesztjét – írja a heol.hu.

A terhes nő a következőt írta a hirdetésben:

egyértelmű a dolog: 3 hónapos terhes vagyok és pozitív terhességi tesztet vagy vizeletet árulok. Nem érdekel, mire használod, hogy megviccelnél vele valakit, vagy a vezérigazgató szeretődet zsarolnád.

Az üzletet nem rég kezdte el, és mint kiderült, azért is vágott bele, mert más nőknek már bevált. Egy tesztért 25 dollárt, vagyis nagyjából 7 ezer forintot kér, naponta pedig 200 dollárt, vagyis körülbelül 58 ezer forintot is megkeres vele.

Habár a Craigslisten tilos a testnedvek eladása, terhességi teszttel és vizelettel szabad kereskedni. Azonban az a vásárló, aki azzal a céllal venne belőlük, hogy terhességet színleljen, csalás vádjával is szembenézhet.

Kommentek:

Top 0