• Belföld
Faktor

Forgalmas postában szakadt le az álmennyezet

Leszakadt az álmennyezet Szolnok belvárosában, a Baross úton levő 1-es posta ügyfélterében hétfőn késő este - mondta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője kedden. Az eddigi információk alapján a balesetben nem sérült meg senki.

Apáti-Tóth Kata, a társaság szóvivője az MTI-nek kedden megerősítette, hogy a szolnoki 1-es posta műszaki okok miatt tart zárva és az épületben történtek miatt senki sem sérült meg.

Tájékoztatása szerint az okok vizsgálata folyamatban van, a helyreállítást megkezdték. További információk birtokában tájékoztatják majd az ügyfeleket az újranyitás időpontjáról - közölte.

S. Tóth Anikó az MTI-nek elmondta: az esetről hétfő este háromnegyed 11 után érkezett bejelentés a szolnoki katasztrófavédelem ügyeletére. A helyszínre érkező tűzoltók nem találták annak nyomát, hogy tűz vagy elektromos meghibásodás miatt szakadt volna le a mennyezet.

Kardos József, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Észak-alföldi Mentőszervezete megyei kirendeltségének vezetője elmondta: nem érkezett jelzés a mentőkhöz az eset miatt, tehát a balesetnek valószínűleg nincs sérültje.

A postán bizonytalan ideig szünetel az ügyfélfogadás, az embereket más postákra irányítják. Az intézmény bejáratán kézzel írt papíron tájékoztatnak minderről.

A reggeli műszakban dolgozók munkába érkezve szembesültek a helyzettel, a délutánosokat pedig reggel értesítették, hogy nem kell bemenniük dolgozni - írta a szoljon.hu.

Kommentek:

Top 0