• Krimi
Faktor

Undorító perverz járja a környéket: luxuskocsiból riogatja a szigetközi nőket és gyerekeket

Luxusautóval közlekedő perverz tartja rettegésben a Szigetköz településein élő nőket és gyerekeket. A szlovák rendszámú Porsche Cayenne-nel autózó férfi legtöbbször leszólítja a gyanútlan járókelőket, de az iskolák környékén is maszturbált már.

Luxuskocsival jár.

Luxuskocsival jár.

A szatír egyik legutóbbi áldozata, Klaudia az interneten számolt be a történtekről: "Babakocsival sétáltunk Győrladaméron az ovihoz, amikor megállt mellettünk egy fekete, szlovák rendszámú Porsche Cayenne. Az anyósülésen lévő ablaknál kiköszönt a sofőr, mintha útbaigazítást kérne, de amikor lehajoltam, hogy benézzek az ablakon, a tekintetem a nemi szervére irányította, amivel éppen önkielégítést végzett."

"Ha valakinek van utcára néző térfigyelő kamerája, legyen szíves visszanézni, hátha látszódik rajta az autó. Feljelentést tettünk, a rendőrök azt mondták, Dunaszegen is történt hasonló" – írta.

A beszámolók szerint a szatír végigjárta már a szomszédos településeket is. "Dunaszegen hétfőn 14.45-kor a parknál állított le egy nőt, és csinálta, amit szokott, majd utána mehetett át Győrlada­mérra, mert ott pont tíz perc múlva csinálta ugyanezt!" – írta egy másik érintett, de gyorsan kiderült: Győrladaméron három kislányt is, Dunaszegen pedig egy másik babakocsis anyukát is megtalált, de járt már Nagybajcson, Győrújfalun és Mosonmagyaróváron is.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a Borsot, hogy az üggyel kapcsolatban szeptember 18-án kaptak bejelentést, jelenleg a rendőrség nyomoz.

Kommentek:

Top 0