• Külföld
Faktor

Kislányként is felnőttfilmes akart lenni, a kolostorból egyenesen erotikus munkára ment

A kolumbiai nő végül apáca helyett pornószínésznő lett.

A fiatal modellként és erotikus előadóként dolgozó kolumbiai Yudi Pineda saját elmondása szerint már kislányként elhatározta, hogy erotikus pályát fog választani, ha elég idős lesz hozzá. A fiatal lány 8 éven keresztül egy kolostorban nevelkedett, remekül érezte magát, kedvesek voltak vele a lelkészek, de mindig úgy érezte, hogy hiányzik valami az életéből. A fiatal lány 18 évesen úgy döntött, hogy erotikus munkát vállal.

Egy webcam-modellkedéssel foglalkozó cég kereste meg, de mielőtt elvállalta a munkát, beszélt a lelkészével, aki megpróbálta lebeszélni a dologról, hiába. Yudi azóta nemcsak kamera előtt vetkőzik, hanem felnőtt filmeket forgat, a testével keresi a kenyerét.

A fiatal lány annak ellenére, hogy radikális változáson esett át, még ugyanaz az ember maradt - legalábbis szerinte. A világért sem hagyná ki a vasárnapi istentiszteleteket, ugyanúgy hisz és imádkozik szinte minden nap. Állítása szerint egyszerűen csak arról van szó, hogy nagyon élvezi a pornót és a szexet - írja a Mirror.

Kommentek:

Top 0