• Kultúra
Tóth Tamara

Pordán Petra a Sláger Reggel sztárja

Új vasárnap esti talkshow és friss lendület a rádiós piacon

Pordán Petra Abaházi Csaba oldalán Budapest közkedvelt reggeli műsorában, a Sláger Reggelben folytatja január 2-tól!

Petra a magyar rádiózás sztárjai mellett, a reggeli ébresztő show-k tapasztalt női műsorvezetőjeként bizonyította tehetségét pimasz karakterével. Petra és Csaba között az első pillanattól kezdve könnyedén folyt a munka, a két műsorvezető immáron összeszokott párosként együtt ébreszti a hallgatókat. Januártól a bársonyos hangú gyönyörű műsorvezetőnő fűszerezi a hallgatók ébredezéseit a Sláger Reggelben. 

EZT IS AJÁNLJUK:

  A reggeli stábhoz csatlakozik a méltán népszerű és közkedvelt Horváth Szilárd is, aki januártól a Sláger Reggel és a 103.9 Sláger FM hivatalos riportere. 

  Új műsorvezetővel indít vasárnap esti talkshow-t Budapest leghallgatottabb rádiója*, a 103.9 Sláger FM! Január 1-én mutatkozik be a csatorna legújabb műsora a Sláger Téma. Kalmár Tibor a népszerű bestseller író, médiaguru, szaktudásával mostantól a 103.9 Sláger FM csapatát erősíti. A rádiós iparág meghatározó karaktereként minden vasárnap este 20 órától sztárvendégeivel beszélget Magyarország zenei, film, kulturális és sport aktualitásairól. 

  Számos műsor hangulatát dobta fel humorérzékével, és rövid időn belül lopta be magát a női szívekbe, a 103.9 Sláger FM népszerű reggeli műsorából ismert, közlekedési híreket szolgáltató Sláger Kopter pilótája Viktorin Tamás! Friss lendülete üde színfolt a hazai rádiós piacon, mostantól minden hétköznap délután 16 órától hallható a 103.9 Sláger FM-en és az ország minden pontján, a rádió ingyenesen elérhető applikációján keresztül. 

  *forrás: Kantar Hoffmann 2017. augusztus-október, Budapest, teljes népesség
  Kommentek:

  Top 16