• Külföld
CsR

Pokémonokra vadászva sétált be a rendőrségre a körözött bűnöző, ki már nem ment

William Wilcox az egész világot letaroló Pokémon Go játékot játszva sétált be a rendőrörsre, a férfit hónapok óta körözték. A rendőrök felismerték, és letartóztatták a férfit, akit ez nem zavart, azért volt dühös, hogy nem tudta folytatni a játékot.

William Wilcoxot hónapok óta körözte a rendőrség, ám nem jutottak a nyomára. A bűnöző végül maga sétált be a rendőrségre, de nem azért, hogy feladja magát. Wilcox az egész világot lázban tartó Pokémon Go játékot játszotta és éppen a virtuális szörnyekre vadászott, amikor a csuklóján kattant a bilincs.

A Pokémon Go-t okostelefonon, egy virtuális világban játsszák, ahol különböző helyeken lehet a szörnyekre vadászni.

A virtuális valóságban a rendőrség épülete egy edzőterem volt, ahol a játékosok egymás Pokémonjait szerezhetik meg.

A férfi ellen vádat emeltek, de ez nem igazán foglalkoztatta, sokkal jobban zavarta, hogy abba kellett hagynia a játékot - írja a Ripost.

Az eredeti vád ellene illetéktelen behatolás volt, de az elfogatási parancsot azért adták ki, mert nem jelent meg ítélethirdetéskor a bíróságon.

Korábban is történtek már bizarr esetek a játékosokkal: egy lány egy hullát talált, volt, aki felmondott a munkahelyén, hogy játszhasson, mások pedig lezuhantak egy szikláról "vadászat" közben.

Kommentek:

Top 0