• Külföld
Faktor

A Pokémon Go menti meg a menhelyi kutyákat

Nem mindennapi ötlettel állt elő egy indianai menhely: a Muncie Állatmenhely igazgatója a Pokémon Go elsöprő népszerűségét látva önkénteseket keresett, akik Pokémonok keresése közben sétáltatnák a gazdára váró kutyákat. Az eredmény mindenkit meglepett!

Phil Peckinpaugh, a menhely igazgatója azt vette észre, hogy Pokémon Go-t játszó emberek járják be keresztül-kasul az egész várost, Pokémonokra vadászva, miközben a menhelynek szüksége lenne önkéntesekre, akik rendszeresen sétáltatnák a gazdira vágyó kutyákat. Az önkormányzat segítségével összekötötte a kellemest a hasznossal, és egy hirdetést adtak fel: azoknak az önkénteseknek a jelentkezését várták, akik Pokémon-keresés közben örülnének egy négylábú "vadásztárs" csatlakozásának.

A hirdetés még csak egy órája került ki a menhely Facebook-oldalára, mikor már hatalmas sor kígyózott a bejárat előtt - gyerekek és felnőttek szerettek volna kutyát sétáltatni Pokémon Go-zás közben.

Peckinpaugh, aki a lánya révén szintén elég jól ismeri a játékot, örömmel mesélte, hogy a legkülönbözőbb fotókat kapják a Pokémonokra vadászó menhelyi kutyáikról és ideiglenes sétáltatóikról. Mint mondja, most végre az állataik ki tudják élni a mozgásigényüket.

Forrás: Bored Panda

Kommentek:

Top 0