• Sport

Legyőzte ketrecharcban, majd "befogta", mint egy Pokémont - videó

A Pokémon Go őrület a sportot is elérte. Szombat este Londonban Michael "Venom" Page MMA harcos a győzelmét igazi Pokémesterként ünnepelte.

Page Evangelista „Cyborg” Salost a szülővárosában verte meg a második menetben négy perc harmincegy másodperc után - írja a Mirror.

Az MMA (Mixed Martial Arts) más néven Kevert Harcművészetek egy úgynevezett Full Contact szabályrendszer, amely széles skáláját engedélyezi a harcművészeteknek, ezáltal vegyítve a tradicionális, illetve az „újabb” küzdősportokat.

A Bellator 158-ban megjelent közönség ovációja közepette Page a győzelem után a ketrec széléhez futott.

Felvett egy pokémonos baseball sapkát, felmutatta Pokélabdáját, majd legyőzött ellenfeléhez gurította. Ugyanúgy, ahogy a Pokémon Go-ban is el lehet kapni a legyőzött állatkákat.

Michael Page a történtek után egy interjúban azt mondta:

Üzenem az összes Pokémon-barátnak, hogy szereztem magamnak egy Cyborgot.

A Pokémon Go szerverek egyébként szombat délután az Egyesült Királyságban, Hollandiában és az Egyesült Államokban is összeomlottak, és a játék Magyarországon sem volt mindig elérhető.

A Pokémon Go hivatalosan tegnap jelent meg Magyarországon, de már előtte is sokan játszottak vele, és világszerte elképesztő népszerűségre tett szert alig néhány nap alatt. A Pokémont 1996-ban Satoshi Tajiri ötlete alapján készítették el eredetileg, a Game Boy kézi játékkonzolra tervezve. Az iOS és Android operációs rendszerre írt új programmal a való életben, tehát az utcasarkon vagy a parkokban feltűnő szörnyecskéket a telefon térképe alapján lehet becserkészni, és küzdeni ellenük.

Kommentek:

Top 0