• Krimi
Faktor

Évtizedekkel ezelőtt találták meg a tini holttestét, de csak most oldódhat meg a rejtély

Egy 15 éves lány meggyilkolása miatt nyomozott már 1986 óta a rendőrség.

Még csak 15 éves volt Tracy Gilpin, mikor 1986. október 1-én elment bulizni. Soha többé nem látták őt élve. Először eltűntként keresték, de három héttel később megtalálták a holttestét egy plymouthi parkban. A hatóságok szerint kegyetlenül meggyilkolták, komoly fejsérüléseket szenvedett. A tettest viszont nem találták meg – írta az ABC News.

Most pénteken azonban, a gyilkosság után 31 évvel a massachusettsi rendőrség bejelentette, hogy új információik alapján letartóztattak egy észak-karolinai, 61 éves férfit, Michael Handet.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A nyomozók arról is beszéltek, hogy sose adták fel a reményt, hogy megtalálják a gyilkost, főleg nem Tracy testvére, Kerry Gilpin, aki ma a massachusettsi rendőrség ezredese.

    A rendőrség szerint ez az ügy nem csak Tracy, hanem minden más olyan családnak is reményt ad, akinek megölték a szerettüket, de még nem találták meg az elkövetőt.

    Handet jelenleg Észak-Karolinában tartják fogva, ha nem fellebbez a kiadatása ellen, akkor a gyilkosság elkövetésének helyén, Plymouth-ban ítélhetik el.

    Kommentek:

    Top 16