• Kultúra

Pislantással jelez Kulka János, beszélni egyelőre nem tud

Pislantással jelez, de tudatánál van, tudja, hogy ki ő és a szeretteit is megismeri Kulka János. A színész egyelőre nem beszél, a következő egy hétben derül ki, hogy teljesen felépülhet-e.

A színészt agyi infarktussal vitték kórházba, szerda este tért magához sajtóhírek szerint az életmentő műtét után. A Bors úgy tudja, hogy reményteli a hangulat az intenzív osztályon, mivel Kulka János szerdán magához tért. A jobb oldali végtagjait mozgatni kezdte, és teljesen tudatánál van, ha kérdezik, pislantással válaszol, beszélni egyelőre nem beszél.

A Kossuth-díjas művész kedd délután lett rosszul, rohammentő vitte előbb a Honvéd-kórházba, majd az első vizsgálatok után azonnal egy speciális intézménybe, az Országos Idegtudományi Intézetbe, ahol jellemzően stroke-os, agyvérzéses és agyi infarktusos betegeket ápolnak.

A Bors úgy tudja intenzív osztályra kizárólag a családtagok mehetnek be, és közülük is egyszerre csak egy ember állhat a betegágya mellett. A Blikk azonban azt írta, hogy Kulka János már nincs az intenzíven, egyedül fekszik egy szobában, rengeteg pihenésre van szüksége. A lap szintén azt írja, hogy a színész tudatánál van, ám információik szerint arra nem emlékszik, hogy mi történt vele.

Top 0