• Sport
Faktor

Pintér még mindig magáénak érzi a fociválogatott sikerét

A magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Pintér Attila megsértődött azon, hogy senki nem hívta ki az Európa-bajnokságra, holott neki is köze volt ahhoz, hogy a csapat kijutott a franciaországi tornára, ahol megnyerte a csoportját, majd a nyolcaddöntőben kikapott Belgiumtól.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Pintért egy meccs után kirúgták, miután 2014 szeptemberében a selejtezősorozat első mérkőzésén Észak-Írországtól kikapott a válogatott hazai pályán. Ha nincs a gyors váltás, akkor lehet, hogy Magyarország el sem jutott volna Franciaországig.

Aki élt és mozgott, azt a szakembert vagy vezetőt kivitték Franciaországba, az Európa-bajnokság huszonnégyes döntőjére, engem senki sem hívott fel, tőlem senki sem kérdezte meg, hogy esetleg lenne-e kedvem velük tartani

– idézi a szakembert a haon.hu.

Pintér szerint így is megérdemelte volna, hogy elhívják az Európa-bajnokságra, hiszen a keret 80 százalékával ő is dolgozott, majd felrótta, hogy az északírek elleni meccs után leírták és elfelejtették őt. Végül azzal zárta le a mondandóját, hogy ez van, írja a Ripost.

Kommentek:

Top 0