• Külföld
Faktor

Perelni fogja a Tescot: felrobbant a kezében egy termosz

Testileg és anyagilag is kárt szenvedett egy taxisofőrként dolgozó asszony Angliában, akinek a kezében tört össze egy forró vizet tartalmazó termosz. A termék a Tesco saját márkája, a nő perelni akar.

Egy Angliában élő 42 éves asszony épp feltöltötte a Tesco saját márkájú kávés termoszát, amikor az hirtelen darabokra tört a kezében, a forró víz pedig megégette a karját. Ennek következtében elsőfokú égési sérüléseket szenvedett. Lisa Ritter azt mondta, hogy be fogja perelni a szupermarketet – írja a The Sun.

A nő az eset után képeket töltött fel a Facebookra a sérüléseiről, és azt mondta, hogy az incidens után a Tesco honlapján látta, hogy nem ő az egyetlen, aki ilyen balesetet szenvedett a termék miatt.

Az eset óta Lisának már kétszer kellett kórházba mennie, és további kezelések várnak még rá. Ráadásul mivel taxisofőrként dolgozik, a sérülései miatt dolgozni sem tudott, ami bevételkiesést okozott a számára.

Még októberben vásároltam a termoszt, ami egyike azoknak a termékeknek, amik a meleg vizet melegen, a hideg vizet pedig hidegen tartja. Ez volt a Tesco saját reklámja

– mesélte.

Lisa azt mondta, hogy az eset után felhívta a Tesco központi irodáját, de semmilyen bocsánatkérést nem kapott, és mert a nő, akivel beszélt, semmilyen jelét nem mutatta a sajnálatnak a sérülése miatt, azonnal ügyvédhez fordult.

A Tesco szóvivője az esettel kapcsolatban azt nyilatkozta:

Amellett foglaltunk állást, hogy a legmagasabb szinten biztosítsuk a termékeink minőségét és biztonságát, ezért érdekeltek vagyunk abban, hogy megismerjük az incidens körülményeit.

Hozzátette:

megkértük Ritter asszonyt, hogy hozza vissza a termoszt az üzletbe, hogy kivizsgálhassuk, mi történhetett.
Kommentek:

Top 0