• Belföld

Pénzt, ruhát, iratokat loptak a kórházból

Az idei győri kórházi lopások közül a legdöbbenetesebb, hogy halottak személyi igazolványát, lakcímkártyáit, anyakönyvi kivonatait lopták el. Ebben az esetben nem találták meg a tolvajt. A Kisalföld.hu összegyűjtötte, hogy eddig miket loptak el a győri kórházból. Mint arról tegnap írt a Faktor, tegnap egy nővér pulóverével akarta álcázni magát egy tolvaj, hogy pénzt szerezzen egy betegtől.

Ezenkívül idén ellopták egy beteg ruháját, egy videokamerát, júliusban pedig 50 ezer forint értékben lopták el az egyik osztályról a klíma kültéri faburkolatát.

Tavaly feltörtek két öltözőszekrényt, majd másnap ruhákat és pénzt loptak. Ekkor négy embertől loptak, összesen 80 ezer forint értékben. A tolvajt itt, és az esetek többségében se tudták elkapni. 2014-ben öt tűzcsapdugót loptak még el, és a büféből ételt és pénzt. Kitörtek egy üvegfalat, ami 95 ezer forintba került a kórháznak. Egy bejárati ajtót felfeszítettek, a javítás 15 ezer forintba került.

2013-ban két számítógépet és egy monitort loptak el, 202 ezer forint értékben. Még ebben az évben eltűnt egy 50 ezer forintos telefon és két monitor is. Az egyik osztály bejárata melletti külső faburkolatot pedig megrongálták.

Top 0