• Krimi
Faktor

"Az élet megy tovább" - pénzt ajánl a pesti buszmegállóban balesetező férfi

Egyre több részlet derül ki a két halálos áldozatot követelő fővárosi balesetről, amely hétfő délután történt a Dózsa György úton.

M. Richárdot, a balesetben részt vevő Mercedes sofőrjét ki is hallgatták. Később a Blikknek így nyilatkozott:

Szörnyű ezt kimondani, de tudomásul kell venni, hogy az élet megy tovább.
Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Hozzátette, hogy amint meggyógyul a bokája, vezetni szeretne. A családokat nem fogja felkeresni, mert azt nem tartaná ízlésesnek. M. Richárd egyébként a kecskeméti maffiaper egyik vádlottja volt, évekig börtönben is ült. Állítása szerint ő szabályosan közlekedett a luxusautójával, és a másik sofőr vétett. Ezt a közlekedési szakértő véleménye fogja tisztázni.

A lap úgy tudja, hogy mindkét autó zöld lámpán ment át, az egyenesen haladónak pedig előnye van a kanyarodóval szemben. Több tanú is azt állítja: a fehér Mercedes nagyon gyorsan érkezett a kereszteződéshez, vagyis túlléphette a megengedett sebességhatárt.

Egy Mercedes és egy Citroën ütközött össze a Dózsa György úton hétfőn. Az ütközés következtében a Citroën a megállóba csapódott, ahol több ember is várakozott. A balesetben ketten veszítették életüket: a 23 éves M. Dávid, aki buszra várt, és a 37 éves K. Péter, aki a Citroën anyósülésén ült. A két áldozat egy helyen dolgozott, mindketten egy állami nagyvállalat alkalmazottai voltak.

Kommentek:

Top 0