• Külföld
Faktor

Fejlemények a Kaliforniában megölt magyar nő ügyében, így búcsúzik tőle a család

A nőt saját szépségszalonjában robbantották fel.

Hamarosan eltemetik azt a magyar nőt, akit a napokban robbantottak fel a munkahelyén. Testvére elmondta, a hamvak egy részét Magyarországra hozzák.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

A Faktor is beszámolt a tragédiáról, amelynek során egy magyar nő életét vesztette Kaliforniában. K. Ildikó már 15 éve élt a Aliso Viejóban, ahol egy szépségszalonban dolgozott. Az asszony nemrégiben kapott egy csomagot, ami felrobbant a kezében, amikor kinyitotta. A merényletben Ildikó az életét vesztette, további három ember pedig megsebesült. A rendőrség azóta letartóztatta a magyar nő volt barátját, Stephen Bealt, ugyanis a férfi otthonában több, engedély nélkül tartott rakétát találtak. Úgy tudni, a hatóságok egyelőre nem vádolták meg a gyilkossággal, ám továbbra sem engedték szabadon. Az FBI most azon dolgozik, hogy kiderítse a pokolgép pontos összetételét.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A Gofundme.com oldalon adománygyűjtést szerveztek, hogy segítsenek a családnak a temetésben, illetve hogy hazahozzák Ildikó fiát Seattle-ből a szertartásra, amely Los Angeles-i idő szerint május 25-én délelőtt 10 órakor lesz.

    Ildikó testvére, László a Borsnak nyilatkozott. Elmondta, hamarosan Aliso Viejóba utazik, hogy elrendezze a temetést és osztozzon a nő fiának gyászában. A lap információi szerint Ildikó hamvainak egy részét Magyarországra hozzák.

    „A szertartást pénteken tartjuk Aliso Viejóban, ahol a hamvak egy részét helyezzük el. További részüket szeretnénk Magyarországon tudni, így június környékén hazahozzuk” – mondta László, aki szerint testvérét sokan szerették, így biztosan jó páran részt vesznek majd a temetésén.

    Kommentek:

    Top 16