• Krimi
Faktor

Hősi halál: húgát védte a pedofiltól a kisfiú

Agyhalottnak nyilvánítottak a sacramentói orvosok egy 8 éves kisfiút, aki kishúgát védve szenvedett el súlyos sérüléseket - mostohaapjától, aki a kislányt akarta megerőszakolni.

Dante Daniels hat napot töltött a kórházban a brutális támadás után, de végül az orvosok azt tanácsolták a családnak, hogy búcsúzzanak el a kis hőstől. A nagymama szerint életük legnehezebb napjait tudhatják maguk mögött, de némi vigaszt nyújt számukra, hogy Dante szerveit transzplantálni lehetett, és a kisfiú szíve máris megmentett egy 4 éves gyereket - írja a Metro.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A fiút kalapáccsal ütlegelte anyja, Elizabeth egykori élettársa, Deandre Chaney Jr. A férfi a nő 7 éves lányát, Danaét akarta megerőszakolni, mire az anya és Dante védeni kezdte a kislányt. Chaney felkapott egy kalapácsot, és mindhármukat ütni kezdte vele. A legsúlyosabb sérüléseket a kisfiú szenvedte el, mert testével védte a húgát.

    Az anya valószínűleg örökre megvakult a bal szemére, míg a kislány még hosszú hónapokig orvosi ellátásra fog szorulni. Chaney-t letartóztatták.

    Kommentek:

    Top 16