• Külföld
Faktor

"Soha nem bántanék gyereket" - mondja a pedofil, aki 43 éve szűz

A férfi életében egyszer volt csak szerelmes, akkor is egy ötéves kislányba. Gyakran gondol az öngyilkosságra.

A 43 éves szűz férfi egyedül él egy mobilházban a Tennessee állambeli Savannah közelében. Todd Nickerson szinte ki sem mozdul otthonából, mert nem élheti ki gyerekekhez fűződő, beteges álmait. Nickerson a kislányokhoz vonzódik szexuálisan, de tudatában vannak annak, hogy ez abnormális, ezért még soha nem engedte, hogy elragadják a vágyai.

Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

A férfi azt mondja, hogy hajlamára valamikor kamaszkorában döbbent rá. A nagyszüleinél volt, amikor átment az egyik szomszéd a hétéves kislányával. Akkor törtek elő belőle érzelmei, amelyektől nagyon megrémült - írja a Vice. Todd azt állítja, hogy két dolog miatt vált pedofillá: egyrészt, mert jobb kéz nélkül született, másrészt, mert hétéves korában molesztálta őt a család egyik barátja.

A felismerés után a férfi éveken át imádkozott azért, hogy megváltozzon. De amikor tizennyolc éves lett, tudta, hogy semmi esélye. Akkor ugyanis a család egyik barátja megkérte őt, hogy vigyázzon egy ötéves kislányra, és a férfi szerelembe esett. De a férfi akkor is leküzdötte vágyait.

Sokszor meg akartam ölni magam. Felkeltem reggel, és nem tudtam semmi másra sem gondolni.

A férfi végül hosszú évek után családja előtt is felvállalta érzelmeit, akik nem könnyen, de elfogadták fiuk beállítottságát.

Tudták, hogy soha sem bántanék egy gyereket.
Kommentek:

Top 0