• Krimi
Faktor

Undorító pedofil-hálózatra bukkant a rendőrség

Húsz férfit vett őrizetbe a norvég rendőrség pedofília gyanúja miatt: egyesek saját gyermeküket vették filmre, volt, aki hamarosan megszületendő gyermekét tervezte megerőszakolni.

Illusztráció.

Illusztráció.

Pedofil tartalmú fényképeket és videókat talált a norvég rendőrség: a felvételek egy részén megkötözték a gyerekeket, illetve arra kényszerítették őket, hogy állatokkal közösüljenek. A 150 terabájt méretű, lefoglalt anyag részét képezte többek között egy internetes csevegés is, amelyből kiderült, hogy a gyanúsítottak együtt tervezték meg a pedofil bűncselekményeket.

A feltételezett elkövetők között vannak olyanok, akik a saját gyermeküket vették filmre, de az egyik férfi azt tervezgette, hogy a hamarosan születendő gyermekét hogyan fogja megerőszakolni.

A most őrizetbe vett húsz gyanúsítottat, akik között van egy politikus, egy óvodapedagógus és egy rendőr is, gyerekek ellen elkövetett súlyos szexuális bűncselekmények gyanújával vette őrizetbe a norvég rendőrség. Rajtuk kívül további harmincegy férfi ellen folyik még nyomozás az ügyben.

Kommentek:

Top 0