• Krimi
Faktor

Az oltáron erőszakolta meg a kislányt a pap, az apa hagyta

Újabb 12 gyerek megerőszakolása miatt idézték bíróság elé Ausztrália legismertebb pedofil papját, a 83 éves Gerald Francis Ridsdalet.

Az egykori papot már elítélték 53 gyerek szexuális zaklatása miatt, de most újabb áldozatok jelentkeztek: 11 férfi és egy nő. Ridsdale 1962 és 1988 között fajtalankodott az ártatlan gyerekekkel - írja a New York Post.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A pap azt használta ki, hogy Nyugat-Victoria falvaiban nagyon vallásosak voltak a lakosok, és a gyerekek zaklatását isteni elrendeltetésként állította be. 1974-ben például egy apuka vitte el a templomba 10 éves lányát, ott levetkőztette és felfektette az oltárra, majd végignézte, ahogy Ridsdale megerőszakolja a zokogó kislányt.

  Jézus meghalt a bűneinkét, ezért megbocsátást nyerünk, és ha megvallom bűneim, én is elnyerem a megbocsátást

  - mondta a pap.

  Egy 9 éves ministránsfiú előtt is hasonló szavakkal védekezett, miközben megerőszakolta: Isten minden bűnünket megbocsátja. Majd arra kérte áldozatát, hogy imádkozzon ő is ezért, különben Isten megbünteti a családját.

  A vallomásokból kiderül, hogy Ridsdale nagyon könnyen megtalálta a hangot a templomba járó gyerekekkel, akiket aztán valamilyen ürüggyel ott marasztalt,

  bántalmazott, majd az ügyet azzal zárta le, hogy "ez az ő kis titkuk marad", és megfenyegette az áldozatait, hogy ha beszélni mernek az esetről, Isten megöli a szüleiket.

  Kommentek:

  Top 16