• Külföld
Faktor

"Szeretem a pedofil férjem" - vallotta be az idős asszony

Tabitha Abel nem hajlandó elhagyni pedofil férjét, és erről nyilvánosan is beszélt. A 65 éves Gary Gibson egy nevelt gyermeket molesztált, és bevallottan rajong a 6 év körüli kislányokért.

Gibson felesége a This Morning című műsorban beszélt férjéről, aki biztosította az asszonyt arról, hogy nem tett semmit.

Elhiszem, hogy ez az igazság, mert felismerem, ha az emberek hazudnak. Azt viszont tudom, hogy vonzódik a gyerekekhez… Az emberek nem tudnak elszakadni a gondolattól, hogy aki pedofil, az molesztálja is a gyerekeket. De ő nem teszi.

- mondta az asszony.

A riporter ekkor közbevetette, hogy egyes pedofilok alternatív módokon elégítik ki beteges hajlamaikat. Erre az asszony azt felelte:

Őt nem érdekli a pornó. Néha izgatottá válik, amikor vásárolni vagyunk, de nem tesz semmit. Van különbség a vonzódás és a valódi cselekedet között.

Az egykori ápolónő, 2004-ben találkozott a férfival egy keresztény társkereső oldalon. Gary-nek, akinek három gyereke és 10 unokája van, beismerte, hogy elkezdték vonzani a kislányok, ahogy öregedni kezdett - írja a Mirror.

A nézők viszont nem értettek egyet a nővel, Twitteren többen is #ThisMorning hashtag-gel fejezték ki megbotránkozásukat.

Kommentek:

Top 0