• Krimi
Faktor

"Megöltem JonBenét Ramsey-t!" - írta levelében egy barátjának a pedofil férfi

Gary Oliva elítélt pedofil beismerte, hogy megölt egy hatéves gyermek-szépségverseny nyertes kislányt. "Megöltem JonBenét Ramsey-t!" - írta levelében egy barátjának, majd hozzátette, hogy csak baleset történt.

Illusztráció.

Illusztráció.

Az 54 éves Olivát már rég meggyanúsították a kislány megölésével, akinek a holttestét 1996 december 26-án találták meg coloradói otthonában, Boulderben.

A férfi középiskolai osztálytársának, Michael Vailnek küldött leveléből derült fény az igazságra – tudta meg a Daily Mail. „Hagytam elcsúszni és kettérepedt a feje, majd végignéztem, ahogy meghal. Baleset volt” – írta a pedofil a coloradói Limon Javítóintézetből.

Oliva jelenleg 10 éves büntetését tölti gyerekpornó birtoklása miatt. 2016-ban tartóztatták le, a rendőrség feltételezése szerint 335 fotója volt a kislányról, köztük a gyerek boncolásáról is.

Az 55 éves, kaliforniai származású Vail értesítette a rendőrséget barátja leveléről, hiszen Olivát 2020-ban szabadon bocsátották volna. A Daily Mailnek pedig elmondta, hogy a gyermek halálának napján a pedofil férfi azt mondta neki:

Bántottam egy kislányt.

A nyomozók szerint több férfi is érintett a kislány megölésében, Vail azt reméli, hogy majd Oliva azonosítja őket. A nyomozók a levél alapján új vizsgálatot indítottak.

Kommentek:

Top 0