• Belföld
Faktor

Csoda történt a pécsi ikrek életében, évtizedek óta erre vártak

A nagy egymásra találást a Facebooknak köszönhetik a testvérek.

Nagy dolog történt a pécsi ikrek éltében, akik évtizedek óta vártak erre a pillanatra: a Facebooknak hála találkozhattak közel negyven éve nem látott nővérükkel.

Terjed a köszönetnyilvánító poszt a közösségi oldalon, miután egy Tolnában élő asszony végre megtalálta iker fiútestvéreit, Attilát és Mihályt. Szidónia annyit tudott, hogy az ikrek 1972-ben vagy egy évvel később születtek Pécsett, és az Anikó utcai általános iskolába jártak. Ám kiskoruk óta lényegében semmit nem tudott a két fiúról.

Édesanyám és testvérei a szülők válása miatt szakadtak el egymástól harmincnyolc évvel ezelőtt. Akkor a fiúk még általános iskolások voltak. Az elmúlt húsz évben folyamatosan kerestük őket. Én most vagyok 26, nagyjából 16 éves korom óta próbálom meg­találni őket a világhálón. Az összes Tóth Attila és Tóth Mihály nevű, hasonló korú férfinak írtam, de sajnos mindegyik nemleges vá­laszt küldött vissza. A ke­resésben vé­gül a Facebook hozott sikert

– mondta a Borsnak Zsanett. Mint kiderült, a két fiú is ke­reste Szidóniát még húsz évvel ezelőtt, de mivel nem jártak sikerrel, feladták. Egyikük nyolcvan kilométerre lakik tőlük Pé­csett, másikuk pedig a fővárosban.

Kommentek:

Top 0