• Krimi
Faktor

Rettenetes részletek derültek ki a pécsi pedofilról: felfoghatatlan dolgokat művelt

Csecsemő- és kutyapornót is találtak annak a pécsi férfinak a számítógépén, aki azt állítja, hogy rokkantsága miatt betegedett meg mentálisan, és ezért fajtalankodott öt általános iskolás fiúval.

A 49 éves V. István 2011 óta gyűjtötte a pedofil képeket és videókat. A nyomozók a házkutatásoson 119 ezer – 270 gigabájtnyi – képet találtak, köztük több csecsemőpornó és olyan felvételek is voltak, amelyen egy kisfiú egy kan kutyát orálisan elégít ki – mondta a Pécsi Járásbíróságon Bitter Péter, a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség ügyésze.

A közmunkásként dolgozó István az első tárgyaláson beismerte tettét, bár állítása szerint nem emlékszik semmire. A tárgyaláson azt mondta, amikor kiderült, hogy beteg lett, elvesztette az ítélőképességét. Orosz internetes oldalakról töltötte le a képeket. Azt állította, hogy véletlenül, természetfotók keresése közben talált rá.

Illusztráció.

Illusztráció.

"Abban az időszakban vesztettem el munkahelyemet, mert volt ez a lábszárfekélyem, többet nem lehetek ép ember, és akkor ilyen bekattanás történt, és azért történtek ezek" – védekezett a vádlott.

Három év rejtőzködés után kezdett kisfiúkra vadászni a pécsi uránváros egyik központi játszóterén, ahonnan Wartburgjával szőlőjébe fuvarozta a fiúkat, akiktől az kérte, hogy letolt nadrággal, meztelen fenékkel utazzanak. A présházban fajtalankodott velük, kölcsönösen egymás nemi szervét fogdosták és csókolózott velük, a gyerekek cserébe pénzt, édességek és apró műszaki cikkeket kaptak. A fiúk csak akkor szóltak szüleiknek, amikor már többet akart:

„Áll a farkam, mit tegyek, rázzam ki?” - mondta az egyik gyereknek, akinek ekkor telt be a pohár - derült ki az első bírósági tárgyaláson.

A férfi gyermekpornográfia és szeméremsértés bűntettéért négy és fél évet is kaphat - írja a Bors.

Kommentek:

Top 0